6/24/2014

Delirium pilotní díl|Co všechno si pro nás tvůrci připravili?

Určitě už jste slyšeli o tom, že se Hulu a Wigs znovu pokusili rozjet projekt Delirium jako seriál či minisérii. Dne 13. 6. vyšel trailer a už dvacátého se v Americe dostal 45-minutový snímek pilotního dílu na obrazovky diváků. 

Samotný trailer mě překvapil a docela i obsazení. To, že Lenu bude hrát Emma Roberts jsem věděla, ale například herec Daren Kagasoff, který si zahrál Alexe mě docela odrovnal. Hlavně tím, že jsem si Alexe takhle vůbec nepředstavovala, ale po tom v celém díle mi už do role docela sedl. Co mě v traileru okouzlilo nejvíc, byla ta hudba. Ta se k traileru i příběhu výborně hodí, podle mého. Čím mě teda dostali bylo to, že se v traileru a tedy i pilotním dílu objevuje postava Juliana a jeho rodiny. První, co jsem si řekla byla: sakra, co ten tam dělá? No oni to určitě mají nějak vymyšlené..

Když jsem se konečně dočkala dvacátého a epizoda byla tady, byla jsem a stále jsem nadšená. Přeci jen konečně taky zpracovali moje milované Delirium (mluvím o prvním úžasném díle) a hle můžu se na něj podívat! Zatím sice jen v angličtině, ale to se taky dá zvládnout. Jenže, jak jsem tak koukala a koukala přišla jsem na to, že jsem po dokoukání byla docela zmatená. Julian bydlí ve stejném městě jako Lena, seznámil se první s Hanou, z mámy, která byla v Kryptách udělali tátu, rovnou tam šoupli i Raven a lidi z Divočiny. Prostě tam nacpali celou první knížku a asi tak půlku druhé. Bohužel z té první vynechali docela dost mých oblíbených scén a postav. Trošku mě naštvali tím, že tam nebyla Grace, tu jsem měla v knize moc ráda. Když to tedy vezmu kolem a kolem mě osobně to jako člověku, který četl celou trilogii, připadalo docela zmatené, ale naopak si myslím, že lidé, kteří trilogii nečetli by neměli mít problém to strávit. 
Přiznám barvu i přes tu zmatenost se mi to líbilo. Popravdě jsem od toho tolik nečekala, ale tohle mě má očekávání sice moc nepředčilo, ale přesto to bylo koukatelné a takové oddechové. Snad v tom budou pokračovat, protože bych ráda viděla, jak si s tímhle dál tvůrci seriálu/minisérie/bůhvíčeho poradí a jak nám nadále zamíchají všechny tři knihy do jednoho velkého guláše :D.

67%

Děkuji za přečtení a těším se na vaše komentáře!^^

1 komentář:

  1. Na seriál jsem se hrozně těšila a těším, ale trochu se i bojím, podle toho, co jsi napsala :D Ale tak, kouknu a zhodnotím, to určitě. Delirium je jedna z mých nejoblíbenějších sérií :3

    OdpovědětVymazat